Testimonials 1

Clean Spot ne ofera de mai bine de un an si jumatate serviciile sale. De-a lungul acestui timp, angajatii Clean Spot au dat dovata de profesionalism, promtitudine si o capacitate mare de adaptare, iar echipa de management a companiei a preluat din grijile si preocuparile noastre pentru a ne ajuta sa asiguram servicii de calitate clientilor nostri de la Stejarii Country Club.

Cristina Enache
Facility Manager, Stejarii Country Club

Am ales sa colaboram cu CleanSpot pentru serviciile de curatenie industriala, spatii expozitionale, precum si pentru servicii de curatenie a utilajelor agricole.
De-a lungul colaborarii noastre, care dureaza deja de cativa ani, au dovedit o calitate deosebita a serviciilor prestate, eficienta si profesionalism.
Recomandam CleanSpot, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa in viitor.

CLASS Regional Center

Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea societatii noastre, Sony Europe Limited Weybridge Sucursala Bucuresti, cu Cleanspot Team SRL. Am ales sa lucram cu societatea Cleanspot Team inca din anul 2009, pentru efectuarea curateniei, zilnice dar si pentru achizitionarea produselor consumabile, iar pana in prezent avem o colaborare foarte buna cu acest partener.
Echipa de curatenie da dovada de profesionalism, promptitudine si seriozitate in executarea operatiunilor de curatenie zilnica.
De aceea, recomandam si altor societati colaboararea cu Cleanspot Team ca fiind o firma de incredere, ce isi respecta clientii, prestand servicii de buna calitate.

Cristina Costescu
Service Delivery Manager, Sony

Testimonials Carousel

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

Apasa aici
Solicita oferta pe whatsapp
Ce serviciu de curatenie te-ar interesa?